30.3.18

Pitik mabur

*CERITO ESUK ESUK* 😂😃

*Bos :*     “Iki ono 50 pitik terno...... iki alamate” (bos meneh'ke kartu nama)

*Paimo :*    “njih boss......! ”
(Pitik2.e..... ditaleni neng motor, 25 neng kiwo, 25 neng tengen)

Neng dalan, Paimo tibo glangsaran ning dalan...
pitik.e..... ucul njur podo kabur, ning Paimo malah kemekelen ngguyu.......

Wong sing neng dalan weruh podo heran banjur takon.......!

*Warga :*
“Mas, kenopo kowe malah ngguyu, pitikmu ucul kabeh kui lhhooo......?"

*PAIMO:*
“tenang wae, pitik e arep kabur neng ngendi..??? wong alamate tak gowo.........!!! 😬😄😂😂🤣🤣....

JO NGGUYU...!!!!!

0 komentar:

Posting Komentar