10.2.18

10 DOSA YANG DIPERBOLEHKAN

Ok
Hihihihihi

1. Yen wayah esuk weteng luwe dianjurake *DOSA*rapan.

2. Yen ketemu konco dianjurake *DOSA*laman.

3. Yen mlaku ning latar dianjurake *DOSA*ndalan.

4. Bocah santri yen arep sholat *DOSA*rungan.

5. Yen tanggane duwe gawe yo apike *DOSA*mbatan(rewang/ mbiodo)

6. Yen wayah riyoyo apike yo *DOSA*mbangan. (Silaturahmi).

7. Yen kesel lan ngantuk apike yo *DOSA*re mawon.

8. Paseduluran apike yo *DOSA*yang sayangan.

9. Nek adus apike yo *DOSA*bunan.

10. Nek keramas apike yo *DOSA*mpoan.

jangan menambah dosa yg lain

Yen gak gelem moco yo, *DOSA*wangen wae, heheheee!!!
Podo ...elingo yo.....

0 komentar:

Posting Komentar